Izvor: Blic, 02.Mar.2018, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andrija Mandić se vratio u Crnu Goru

Lider opozicionog Demokratskog fronta Andrija Mandić se vratio u Crnu Goru preko graničnog prelaza Ranče, nakon što je prethodno nelegalno prešao na teritoriju Srbije preneli su kasno poslepodne crnogorski mediji.

Danas ranije mediji su objavili da je Andrija Mandić, kome je zabranjeno napuštanje Crne Gore, zbog procesa "Državni udar", sa još nekoliko osoba prešao na teritoriju Srbije gde ga je privela srpska granična policija i predala sudiji za prekršaje u Prijepolju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << odakle je pušten nakon izricanja kazne.

Nova srpska demokratija (NSD), članica opozicionog Demokratskog fronta je tim povodom saopštila da je Mandić bio u poseti pograničnom selu u okolini Pljevalja, te da zbog loših vremenskih uslova nije mogao da se vrati istim putem kojim je došao, već je morao da koristi put koji prolazi kroz teritoriju Srbije.

Crnogorska policija dozvolila je Mandiću da neometano uđe u Crnu Goru, jer nije postojalo interesovanje nadležnog tužioca, prenela je TVCG.

Lider DF-a je već odgovorao pred sudom u Srbiji i izrečena mu je kazna.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Andrija Mandić se vratio u Crnu Goru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Mar.2018

Lider opozicionog Demokratskog fronta Andrija Mandić se vratio u Crnu Goru preko graničnog prelaza Ranče, nakon što je prethodno nelegalno prešao na teritoriju Srbije preneli su kasno poslepodne crnogorski mediji...Danas ranije mediji su objavili da je Andrija Mandić, kome je zabranjeno napuštanje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.