Izvor: Danas, 14.Feb.2024, 18:49

Ana je videla Takera

Kakva promena. Premijerka u ostavci Ana Brnabić danima je, jedni bi rekli odlučno i hrabro, drugi smatraju besno i neargumentovano, odgovarala na optužbe opozicije o navodnoj izbornoj krađi i na Rezoluciju Evropskog parlamenta kojom se traži nezavisna istraga izbora održanih 17. decembra i brojnim neregularnostima koje su i strani posmatrači primetili.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

I poslanici opozicije danas u Nišu: Rezolucija EP nije protiv Srbije i građana, već protiv krađe izbora

Izvor: JužneVesti.com, 14.Feb.2024

Rezolucija Evropskog parlamenta nije protiv Srbije i protiv građana, već protiv krađe izbora, poruka je predstavnika koalicije “Srbija protiv nasilja”, koji su u Nišu razgovarali sa građanima o rezoluciji i delili im preveden dokument. Ističu da se tu ne spominju KiM i sankcije Rusiji i smatraju...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.