Albanka se smrzla prilikom ilegalnog prelaska u BiH

Izvor: Glas javnosti, 24.Jan.2011, 07:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albanka se smrzla prilikom ilegalnog prelaska u BiH

BANJA LUKA - Na graničnom prelazu Izačić kod Bihaća, na hrvatskoj strani, pronađeno je smrznuto telo mlađe ženske osobe, koja je pokušala da pređe granicu i ilegalno iz BiH uđe u Hrvatsku, gde ju je čekao brat.

Kako prenose sarajevski mediji, beživotno telo ženske osobe jutros su pronašli pripadnici Granične policije. Ona je pokušala da pređe granicu s dvogodišnjim detetom, koje se sada nalazi na sigurnom u Hrvatskoj, a brat preminule, koji je o celom slučaju obavestio >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Graničnu policiju, ispitan je i trenutno se nalazi u Službi hitne pomoći u Bihaću.

Preminula i njen brat su albanske nacionalnosti, iz Peći sa Kosova. Zbog činjenice da je telo pronađeno na teritoriji Hrvatske, istragu o ovom slučaju vodi hrvatski MUP.

Na osnovu iskaza brata preminule, sarajevski mediji tvrde da su uhapšena dva muškarca i jedna žena s područja Unsko-sanskog kantona pod sumnjom da su umešani u ovaj i druge slučajeve ilegalnih prelazaka preko granice.

Ljudi, pa ovo je "vest iz Sveta" te s'toga treba da ide na stranicu "Svet". Nit je osoba iz Srbije nit se ovo dogodilo u Srbiji!?

Osoba je iz Peci, a Pec je na Kosovu i Metohiji, Srbija.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.