Albanac ubijen u severnoj Mitrovici

Izvor: Vesti-online.com, 08.Sep.2010, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albanac ubijen u severnoj Mitrovici

Albanac Hakif Mehmeti - Kiko sinoć je iz vatrenog oružja ubijen u severnom delu Kosovske Mitrovice u, izjavio je regionalni portparol Kosovske policijske službe Besim Hoti. Naša dopisnica sa Kosova i Metohije javlja da je ubijeni Mehmeti od ranije poznat policiji zbog posedovanja narkotika, kao i da je bio radnik privemenog kosmetskog Ministarstva za lokalnu samoupravu u kancelariji u južnoj Mitrovici

Hoti je rekao da je Mehmeti upucan u neposrednoj blizini svoje kuće u Mikronaselju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << a da je ranama podlegao u bolnici u severnom delu Mitrovice.

Policiji za sada nisu poznati ni motiv ubistva ni počinioci.

Kako javlja naša dopisnica iz Kosovske Mitrovice, u Mehmetija su ispaljena dva hica ispred bilijar kluba u Mikronaselju, a napadač se posle zločina odvezao u belom "golfu 3" bez registarskih tablica.

Kriminal najverovatniji motiv za ubistvo

Portparol Kosovske policijske službe za severni Kosmet Besim Hoti je danas izjavio da policija smatra da je kriminal motiv za ubistvo Mehmetija. "Policija intenzivno radi na ovom slučaju i ne možemo sa sigurnošću tvrditi koji je motiv, ali se kao prva pretpostavka nameće da ubistvo nije motivisano međuetničkim već kriminalnim razlozima", kaže Hoti.

Vlasnik kluba je ranjenog Mehmetija odvezao do bolnice u severnoj Mitrovici, gde je i podlegao povredama. Kako saznajemo, Mehmeti je od ranije poznat policiji, a hapšen je i zbog posedovanja narkotika.

Blisko je sarađivao sa braćom Salković koji su u Novom Pazaru traženi zbog ubistva, a poslednji incident u kojem su zajedno učestvovali je tuča u Lešku kod Leposavića prošlog meseca, posle koje su, uz intervenciju iz Prištine, pušteni.

Mikronaselje je jedno od gradskih četvrti u severnom delu Kosovske Mitrovice u kojem pored Srba žive i Kosovski Albanci.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Kriminal motiv ubistva u Kosovskoj Mitrovici?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Sep.2010

KOSOVSKA MITROVIC -..Portparol kosovske policije za severni deo Kosova Besim Hoti je danas izjavio da policija veruje da je kriminal motiv za ubistvo Albanca u mitrovačkom Mikronaselju..."Policija intenzivno radi na ovom slučaju i mi ne možemo sa sigurnošću tvrditi koji je motiv, ali se kao prva...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.