Alatom obijao lokale i školu

Izvor: Glas javnosti, 23.Jan.2012, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alatom obijao lokale i školu

Pripadnici kriminalističke policije uhapsili su  i, uz krivičnu prijavu, priveli istražnom sudiji Osnovnog suda u Šapcu Bojana DŽ. (24) iz Šapca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio više krivičnih dela teška krađa.

Sumnja se da je on u protekla tri meseca na teritoriji grada izvršio krivična dela teška krađa na taj način što je podesnim alatom nasilno otvarao vrata objekata odakle je prisvajao tehničke uređaje i novac.

Osumnjičeni je oštetio dve >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << firme, butik dečije garderobe, frizerski salon, trgovinsku radnju i srednju školu za umetničke zanate u Šapcu.

Policija je deo pronađenih stvari vratila vlasnicima.

Posle saslušanja istražni sudija Osnovnog suda u Šapcu je osumnjičenom odredio jednomesečni pritvor, navodi se u saopštenju PU Šabac.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.