Alarmantno u Nišu: Tri osuđenika napravila rupu u zidu i POBEGLA iz zatvora

Izvor: Večernje novosti, 25.Feb.2020, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alarmantno u Nišu: Tri osuđenika napravila rupu u zidu i POBEGLA iz zatvora

Tri osuđenika Kazneno popravnog zavoda Niš pobegla su u ponedeljak iz tog zatvora Tri osuđenika Kazneno popravnog zavoda Niš pobegla su u ponedeljak iz tog zatvora.Reč je o osuđenicima koji su u slobodnom delu ove Ustanove, tzv. slobodnjaci odnosno "prekršajci".Sumnja se da su oni iz trećeg paviljona pobegli tako što su napravili rupu u zidu.Kako nezvanično saznajemo, jedan od begunaca osuđen je na samo sedam dana zatvora.Pročitajte još: Niš: Pobegao čuvarima sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << lisicama na rukamaInformacija je Novostima potvrđena u KPZ Niš.Iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija kažu da je reč o udaljenju iz poluotvorenog odeljenja, a ne o bekstvu jer u ovom delu ne postoje fizičke prepreke, te su mogli bez problema da napuste zatvor.Međutim, dodaju oni, kako se nisu vratili policija i danas za njima traga.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

MASOVNO BEKSTVO IZ ZATVORA U NIŠU: Osuđenici napravili rupu u zidu

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2020

Tri osuđenika Kazneno popravnog zavoda Niš pobegla su u ponedeljak iz tog zatvora....Reč je o osuđenicima koji su u slobodnom delu ove Ustanove, tzv. slobodnjaci odnosno "prekršajci"...Sumnja se da su oni iz trećeg paviljona pobegli tako što su napravili rupu u zidu...Nezvanično, jedan od begunaca...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.