Aktivista Kvirije nije napadnut

Izvor: S media, 10.Okt.2010, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aktivista Kvirije nije napadnut

Uoči početka "Parade ponosa", koja će danas biti održana u centru Beograda, agencijama je stiglo lažno saopštenje nevladine organizacije Kvirija centar, u kome se tvrdi da je njen aktivista Boban Stojanović navodno pretučen i da se nalazi u Urgentnom centru.

Stojanović je agenciji Tanjug izjavio da je informacija netačna i da se on nalazi u parku kod Manježa, gde će se izmedju 10 i 11 sati okupiti učesnici "Parade ponosa".

Saopštenje o navodnom napadu >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << na Stojanovića stiglo je u formi i-mejla bez zaglavlja i pečata organizacije Kvirija centar.

I-mejl je upućen sa adrese queeriacenter@gmail.com, a prava adresa te organizacije je queeriacentar@gmail.com.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.