Akcija policije: Uhapšene dve osobe zbog krađa vikendica

Izvor: BKTV News, 24.Apr.2017, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akcija policije: Uhapšene dve osobe zbog krađa vikendica

Beogradska policija rasvetlila je danas krađe vikendica i uhapsila I.D. (37) iz Obrenovca i D.N.(26) iz Beograda.

U prvoj akciji, osumnjičenog I.D. policija je uhapsila neposredno po provalu u vikendicu i kod njega su pronađeni ukradeni predmeti, kao i alat za obijanje. Osumnjičeni se tereti i da je obio 21 vikendicu u selima Draževac, Baljevac i Konatice, od oktobra 2016. do aprila 2017. godine.

 U drugoj akciji, uhapšen je N.D. koji je, kako se sumnja, izvršio >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << tri teške krađe u vikendicama u Bariču. On je, nakon izvršenja krivičnog dela u jednoj vikendici u Bariču u noći između 14. i 15. aprila ove godine, pobegao sa lica mesta, a vozilo ostavio sa ukradenim predmetima.

Nakon toga policija ga je uhapsila na Graničnom prelazu Horgoš pri pokušaju da pređe državnu granicu.

Osumnjičeni I.D. i D.N. su, uz krivičnu prijavu, privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Obrenovcu.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.