Akcija policije: Prvi put u Srbiji zaplenjeno tri litre “Božije droge”

Izvor: Večernje novosti, 21.Sep.2018, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akcija policije: Prvi put u Srbiji zaplenjeno tri litre “Božije droge”

Navedena psihoaktivna supstanca upućena je u vidu pošiljke iz Kolumbije u Republiku Srbiju, gde je osumnjičeni R.A. preuzeo PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK) uhapsili su R.A. (1988) iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštio je MUP.Pročitajte još: PALI DILERI: Krili drogu u gepeku i u kutiji cigaretaPrilikom >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << hapšenja R.A. pronađeno je i oduzeto tri litre narkotika, za koje se osnovano sumnja da se radi o psihoaktivnoj kontrolisanoj supstanci DMT (dimetiltriptamin) tzv. „Božijoj drogi“, koja je po prvi put zaplenjena od strane nadležnih organa na teritotoriji Republike Srbije. Navedena psihoaktivna supstanca upućena je u vidu pošiljke iz Kolumbije u Republiku Srbiju, gde je osumnjičeni R.A. preuzeo. Pročitajte još: Zaplenjeno 34 kilograma marihuane (VIDEO)Akcija hapšenja i zaplene narkotika sprovedena je u sklopu saradnje sa partnerskim službama Savezne Republike Nemačke.Osumnjičenom R.A. određeno je zadržavanje, nakon čega će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beograđanin uhapšen zbog "Božije droge"

Izvor: B92, 21.Sep.2018

Pripadnici MUP Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK) uhapsili su R.A. (30) iz Beograda. On je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.