Akcija policije: Pogledajte trenutak hapšenja v.d. direktora Resavice (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 19.Apr.2017, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akcija policije: Pogledajte trenutak hapšenja v.d. direktora Resavice (VIDEO)

Policija je jutros uhapsila v.d. direktora rudnika Resavica S. Dž. zbog sumnje da je tražio i uzeo mito, a već nakon nekoliko sati pojavio se i snimak hapšenja.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović je ranije danas potvrdio ovu vest i dodao da je direktor Resavice uhapšen u nastavku akcije suzbijanja korupcije u javnim preduzećima.

“On je u svojstvu direktora Resavica krajem 2016. i početkom 2017. od V.M, sina izvršnog poverioca preduzeća čiji >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << je direktor, zahtevao novac kako bi platio odštetu, koji je Resavica morala da isplati po pravosažnoj presudi suda u Jagodini”, rekao je Stefanović.

FOTO: Tanjug

Pogledajte snimak hapšenja v.d. direktora Resavice:

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.