Akcija Žandarmerije: Uhapšena grupa osumnjičena za ubistvo u Valjevu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Apr.2009, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akcija Žandarmerije: Uhapšena grupa osumnjičena za ubistvo u Valjevu

VALJEVO - Policija je tokom noći uhapsila devet osoba koje se sumnjiče za ubistvo Željka Đedovića kao i za druga teška krivična dela izvršena u Valjevu prethodnih meseci, izjavio je danas agenciji Beta direktor policije Milorad Veljović.

Hapšenje su izveli pripadnici Kriminalističke policije MUP-a iz Beograda, zajedno sa policijskim službenicima iz Valjeva i uz pomoć pripadnika Žandarmerije.

Među uhapšenima je jedan pripadnik MUP-a.

"Policija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << će istrajati da događaji u Valjevu iz prethodnih meseci budu do kraja razjašnjeni, a svi odgovorni, bez obzira o kome je reč, budu privedeni pred lice pravde", rekao je Veljović.

Željko Đedović ubijen je u petak uveče sa šest hitaca.

Njemu je pred Okružnim sudom u Valjevu u dva navrata, 2007. i 2008, bilo suđeno za podstrekavanje na ubistvo lokalnog biznismena Milana Lazarevića, ali je Vrhovni sud Srbije oba puta ukidao osuđujuće presude na 6,5, odnosno 5,5 godina zatvora, zbog procesnih manjkavosti.

U Valjevu se prethodnih meseci desio niz oružanih pljački, razbojništava i nekoliko ubistava.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.