Advokat u Čačku ranjen sa nekoliko hitaca, osumnjičeni uhapšen

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jan.2019, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Advokat u Čačku ranjen sa nekoliko hitaca, osumnjičeni uhapšen

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku uhapsili su M.J. (69) iz Čačka, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

Đurović je prevezen u bolnicu u Čačku, a osumnjičeni za napad Milan Jovanović (68) je odmah uhapšen.

Po odobrenju višeg javnog tužioca u Čačku, osumnjičenom će biti određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Tanjug >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je ranije saznao da se napad desio oko 12.30 sati, kada je osumnjičeni iz pištolja ispalio više projektila i pogodio u telo advokata Petra Đurovića.

U Novom Sadu juče je pucano na novosadskog advokata Branislava Travicu. Osumnjičeni je takođe odmah uhapšen.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Upucan advokat u Čačku

Izvor: Radio 021, 28.Jan.2019

Još jedan napad na advokata dogodio se danas u Čačku, kada je oko 12:30 časova osumnjičeni iz pištolja ispalio više hitaca i ranio advokata Petra Đurovića (69)...Đurović je prevezen u bolnicu u Čačku, a osumnjičeni za napad Milan Jovanović (68) je odmah uhapšen...Policija obavlja uviđaj...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.