Advokat optužen za ubistvo partnerke

Izvor: RTS, 20.Okt.2018, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Advokat optužen za ubistvo partnerke

Beogradski advokat Dragiša Kecojević (68) optužen je za ubistvo partnerke Vladanke Vučeljić (54) na podmukao način 10. marta ove godine ispred zgrade u kojoj je živela na Novom Beogradu.
Više javno tužilaštvo je u julu ove godine podiglo optužnicu protiv Kecojevića zbog krivičnog dela teško ubistvo i nedozvoljeno nošenje oružja, a nju je krajem septembra potvrdio Viši sud u Beogradu i produžio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << mu pritvor.
Krivično vanpretresno veće suda donelo je rešenje kojim je 26. septembra potvrđena optužnica protiv okrivljenog, rekla je za Tanjug portparolka suda Bojana Stanković.
Protiv ovog rešenja odbrana može da izjavi žalbu Apelacionom sudu u Beogradu.
Kecojević se optužnicom tereti za izvršenje krivičnog dela teško ubistvo na podmukao način, dok je istraga vođena za lakše krivično delo – ubistvo.
Sumnja se da je optuženi advokat žrtvi prišao sa leđa dok je otključavala ulazna vrata zgrade i u nju ispalio više projektila iz pištolja.
Prema pisanju medija, Kecojević se pre ubistva raspravljao sa Vučeljićevom ispred zgrade. Kada je ušla u ulaz, pucao joj je u grudi i ruku, preneli su mediji.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.