Advokat istukao ženu u sred sudnice!

Izvor: Vesti-online.com, 21.Mar.2012, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Advokat istukao ženu u sred sudnice!

Na ročištu povodom razvoda braka, advokat iz Velike Kladuše fizički nasrnuo na suprugu od koje se razvodi i naneo joj teške povrede po glavi. Sudija zatražila sopstveno izuzeće, da se ne bi iznova susrela sa nasilnim advokatom.

U Opštinskom sudu u Velikoj Kladuši dogodio se nezapamćeni skandal. Na ročištu povodom brakorazvodne parnice, ugledni advokat očito nije bio spreman za susret sa ženom od koje želi da se razvede u prisustvu trećeg lica.

Izrevoltiran >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << što je žena zatražila odlaganje ročišta zbog bolesti svog branioca, razjareni advokat je na nju fizički nasrnuo, nanevši joj teže telesne povrede po glavi.

Videvši šta se događa, sudija je pozvala stražu koja je nasilnog advokata, a u ovom slučaju i stranku u postupku, savladala i izvela iz sudnice. Očito ne želeći da se ikada više sretne sa njim, sudija je zatražila da bude izuzeta iz ovog predmeta.

Žena koja je dobila batine u sred sudnice odmah je sa prijateljicom otišla u Hitnu pomoć, gde je napravljen medicinski zapisnik o povredama koje je "zaradila".

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.