Advokat: Suđenje Urošu Blažiću visokog rizika, proces izuzetno složen

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Maj.2024, 16:04

Advokat: Suđenje Urošu Blažiću visokog rizika, proces izuzetno složen

Advokat koji zastupa porodice žrtava iz Malog Orašja, Siniša Mašović, ocenio je danas da je postupak protiv optuženog Uroša Blažića izuzetno složen i da je u pitanju suđenje visokog rizika zbog izuzetno velikog naboja emocija zbog čega su očekivane, kako je rekao, vanredne situacije poput one na ročištu 23. maja.
U petak završnica suđenja rođacima Uroša Blažića
U Višem sudu u Kragujevcu danas je za petak, 31. maj zakazana završnica na suđenju protiv Borisa i Gorana Gavrilovića, rođaka Uroša Blažića optuženog za masakr u Malom Orašju i Duboni.
Na današnjem glavnom pretresu izvedeni su svi dokazi, nakon čega je postupajuća sudija zakazala iznošenje završnih reči za 31....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Advokat: Suđenje ubici Blažiću premešteno u Specijalni sud zbog bezbednosnih razloga

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Maj.2024, 15:30

Advokat Stefan Stefanović koji zastupa porodice žrtava iz Malog Orašja i Dubone izjavio je danas da se suđenje optuženom za masakr Urošu Blažiću premešta u Specijalni sud u Beogradu zbog tehničko-bezbednosnih razloga...On je za Tanjug rekao da sudnica u Smederevu nije adekvatna za ovakvu vrstu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.