Izvor: B92, 28.Maj.2004, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Advokat: Policija nije radila

Podgorica -- Advokat podgoričkog lista "Dan" kaže da bi glavni urednik tog lista možda bio živ da je policija radila svoj posao.

Lidija Božovikć je rekla da je Jovanoviću u više navrata prećeno i da je bio fizički napadnut, ali da policija ništa nije preduzela da ga zaštiti. Ona je rekla da je taj list bio na udaru crnogorske vlasti, pre svega zbog pisanja o aferi trgovine ženama i međunarodnom švercu cigareta, i da je protiv lista pokrenuto 30 sudskih sporova za klevetu.

"Trenutno se protiv lista vodi 18 sporova za klevetu, gde se kao odštetni zahtevi pominju 100.000 ili milion evra. Da je sud radio svoj posao, Jovanoviću se ovo ne bi desilo," kaže ona.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.