Izvor: B92, 23.Avg.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Advokat: Kočnice bile neispravne

Zaječar -- Momčilo Ristović tvrdi da na policijskom automobilu nisu bile ispravne kočnice, kada je udario i usmrtio Sandru Banović.

Advokat koji zastupa policajca Miljana Mladenovića, koji je vozio policijski automobil, je precizirao da je policija uviđajem utvrdila različite dužine traga kočenja točkova na automobilu "fiat punto", nakon čega je istražni sudija naložio tehnički pregled.

On je preneo izjavu policajca Miljana Mladenovića da nije bio zadužen >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << automobilom kojim je upravljao, i da je, prema njegovim saznanjima, prvu put seo za volan tog "fijata". On je suspendovan sa posla, ali mu nakon konsultacija istražnih organa i tužioca, nije određen pritvor.

Učenica Sandra Banović je nakon nesreće prebačena u Neurohirušku bolnicu u Nišu, gde je od zadobijenih povreda glave preminula u subotu ujutro.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.