AUTOMATSKIM PUŠKAMA I RUČNIM BOMBAMA LOVILI DIVLJAČ

Izvor: Kurir, 12.Jan.2011, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AUTOMATSKIM PUŠKAMA I RUČNIM BOMBAMA LOVILI DIVLJAČ

BOSANSKA DUBICA- Policajci iz Bosanske Dubice pretresajući dve lokacije na teritoriji ove dve opštine pronašli su oružje i municiju i tom prilikom uhapsili dve osobe, prenose bosanski mediji.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Prijedoru, policija je izvršila pretres dve porodične kuće u vlasništvu O.B i N.B.

Policija je u kući O.B. prilikom pronašla i oduzela automatsku pušku M-70, poluautomatsku pušku M-48, 670 komada municije kalibra 7,9 milimetara, kao i polutku >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << mesa od divljači, za koju postoji sumnja da potiče iz krivolova.

Pretresom kuće N.B. pronađena je i oduzeta jedna poluautomatska puška M-48, osam komada ručnih bombi M-75, te više komada municije različitog kalibra.

Kako je saopšeno iz Centra javne bezbednosti Banja Luka, protiv uhapšenih nadležnom tužilaštvu prosleđen je izveštaj o počinjenom krivičnom delu nedozvoljene trgovine oružja i eksploziva, a protiv O.B. i prijava zbog krivolova, prenose bosanski mediji.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaplenjena marihuana i oružje, uhapšena dva Albanca

Izvor: Blic, 12.Jan.2011

KOSOVSKA KAMENICA - Pripadnici Odeljenja za sprečavanje trgovine narkoticima Kosovske policijske službe (KPS) uhapsili su u Kosovskoj Kamenici Albance Nazima R. (41) i Mentora R. (23), kod kojih su pronađeni kilogram marihuane i određena količina oružja i municije...Kod uhapšenih su pronađeni,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.