ARKANOV UBICA NEĆE U SRBIJU

Izvor: Kurir, 28.Dec.2011, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ARKANOV UBICA NEĆE U SRBIJU

Arkanov ubica ostaje u pritvoru do 10. januara, a njegov advokat Juan Smuts tvrdi da mu je klijent teško bolestan

KEJPTAUN - Borba na sudu!

Dobrosav Gavrić, ubica Željka Ražnatovića Arkana, pojavio se juče pred sudom u Kejptaunu, koji mu je odredio pritvor do 10. januara, kad će se raspravljati o njegovom zahtevu da se brani sa slobode uz kauciju.

Kao što je i najavljeno, njegov advokat Juan Smuts najavljuje žestoku borbu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << na sudu protiv izručenja Srbiji.

- Moj branjenik je u potpunosti sarađivao s južnoafričkom policijom. On je ozbiljno bolestan, što ćemo potvrditi medicinskom dokumentacijom. Borićemo se protiv zahteva za izručenje Srbiji - kaže Smuts.

Gavrić se predao policiji u naselju Belvil u Kejptaunu u utorak, kad je srpska policija i zvanično poslala u Južnu Afriku zahtev za njegovo izručenje. On je u Srbiji osuđen na 35 godina zatvora zbog učešća u ubistvu Željka Ražnatovića Arkana 2000. godine.

M. Ž. L.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.