AMSTERDAM LUMPOVAO DO ZORE

Izvor: Kurir, 29.Okt.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSTERDAM LUMPOVAO DO ZORE

BEOGRAD - Sreten Jocić zvani Joca Amsterdam preksinoć je uspešno proslavio reprizu svog 45. rođendana! Jocić je, inače, u četvrtak, sa nekoliko prijatelja, posle dve policijske kontrole, iz restorana MG odveden u zgradu Policijske uprave Beograd i tamo je zadržan nekoliko sati.

Iako je Amsterdam "popio" prijavu zbog navodnog ometanja službenih lica u

vršenju dužnosti, po izlasku iz policije on je odlučio da napravi reprizu, i to u istom restoranu koji je posle policijskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << upada ostao bez slavljenika i pust. Repriza je, kako pričaju gosti, bila još žešća nego slavlje prethodne večeri!

Džej, Goca Božinovska i Danijela Vranić pevali su bez predaha a slavljenik je, uz zvuke svojih omiljenih pesama "Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine", "Uspeo sam u životu, zavide mi svi" i "Moja mala nema mane", svoju radost delio sa suprugom Vericom igrajući čak i na stolu, dok im je više od sto gostiju aplaudiralo na nogama. Svoje kolege narodnjake kasnije je odmenila mlada operska pevačica Tamara Nikezić, koja je otpevala blok starogradskih pesama.

Pred ponoć, uz zvuke koračnice "Marš na Drinu", slavljenik je presekao tortu na pet spratova, raskošno ukrašenu prskalicama, a zatim je svakom gostu ponaosob nazdravio čašom šampanjca. Jocić i njegova supruga, u društvu prijatelja, slavlje su nastavili do zore.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.