Povoljni uslovi za vožnju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Okt.2020, 08:15

Povoljni uslovi za vožnju

Auto-moto savez Srbije (AMS S) saopštio je večeras da su vremenske prilike povoljne za putovanje, ali savetuje pažljiviju vožnju na putevima u poljoprivrednim područjima na kojima zemljoradnici izlaskom s poljoprivrednim mašinama ili traktorima na putevima ostavljaju za sobom nanose zemlje po kolovozu.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim rampama nema zadržavanja vozila.

Kako je saopštila Uprava granične policije, zadržavanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nema ni na putničkim terminalima graničnih prelaza u zemlji.

Na teretnim terminalima vozila na izlazu iz zemlje na Batrovcima čekaju četiri sata, na Kelebiji tri, kod Šida dva, a na Horgoš 90 minuta.

Radovi na državnom putu I A reda broj 1, deonica Beograd – Niš, Mihajlovac 1

JP "Putevi Srbije" obaveštava da će se na državnom putu I A reda broj 1, Beograd – Niš, Mihajlovac 1 (kod BS Lukoil), u smeru ka Nišu, danas,  od 10 do 16 časova, izvoditi radovi (iskop, betoniranje, ugradnja stubova i tabli) u zelenom pojasu, i za saobraćaj će biti zauzeta zaustavna saobraćajna traka a saobraćaj će se odvijati voznom i preticajnom saobraćajnom trakom.

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Iz ovog preduzeća mole sve učesnike u saobraćaju da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Radovi na državnom putu I A reda broj 2, deonica Surčin - Obrenovac

JP "Putevi Srbije" obaveštavaju da će se danas od 10 do 14 časova, izvoditi radovi na ispitivanju meteo stanice na Savskom mostu, na državnom putu I A reda broj 2, deonica Surčin – Obrenovac.

U zoni radova za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom soabraćajnom trakom.

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Zadržavanja vozila na naplatnim stanicama, navodi se u sopštenju ovog preduzeća.

JP "Putevi Srbije" obaveštava da nema zadržavanja vozila na naplatnim stanicama na autoputevima Republike Srbije.

Savetuju da svi učesnici u saobraćaju, zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMSS: Saobraćaj umeren, oprez zbog mokrih i klizavih kolovoza

Izvor: Beta, 27.Okt.2020

Na putevima u Srbiji vozače danas očekuju magla i na pojedinim deonicama vlažni i klizavi kolovozi na mestima gde ima opalog lišća, a zbog slave može biti pojačan saobraćaj posebno na frekventnijim putnim pravcima, saopštio je jutros Auto moto savez Srbije (AMSS).Pažljiva vožnja savetuje se...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.