AKCIJA U SREMSKOJ MITROVICI I STAROJ PAZOVI: Zapaljeno više od 6 tona duvana

Izvor: Kurir, 17.Mar.2016, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AKCIJA U SREMSKOJ MITROVICI I STAROJ PAZOVI: Zapaljeno više od 6 tona duvana

U efikasnoj akciji pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici i Staroj Pazovi, zaplenjeno je 150 bala duvana u listu, ukupne težine više od šest tona.

Istog dana, policija je pronašla i oduzela 13 kilograma rezanog duvana, električnu vagu za merenje, 400 komada cigareta, 45.600 komada filtera za cigarete, dve električne motalice za duvan i osam mašinica za ručno motanje duvana.

Nelegalno skladištena i prodavana roba, čija se vrednost procenjuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << na više od šest miliona dinara, pronađena je u okolini Stare Pazove, u pomoćnim prostorijama, privatnoj kući i prodavnici.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela nedozvoljeno skladištenje akcizne robe i nedozvoljen promet akciznim proizvodima, u saradnji sa poreskom policijom, protiv trojice muškarca biće podnete krivične prijave, nadležnom tužilaštvu.

Autor: EPK,Foto: MUP

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.