AKCIJA POLICIJE: Novosađaninu (24) u stanu pronašli narkotike

Izvor: Kurir, 28.Okt.2015, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AKCIJA POLICIJE: Novosađaninu (24) u stanu pronašli narkotike

Pretresom stana koji osumnjičeni koristi u Novom Sadu policija je pronašla amfetamin, sasušenu biljnu materiju za koju sumnja da je marihuana, kao i tablete ekstazija.

NOVI SAD - B. S. (24) iz Novog Sada, uhapšen je zbog sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i

stavljanje u promet opojnih droga.

Pretresom stana koji osumnjičeni koristi u Novom Sadu policija je pronašla različite vrste praha za koje sumnja da su amfetamin ili sintetička >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << droga MDMA, sasušenu biljnu materiju za koju sumnja da je marihuana, kao i tablete „ekstazija“.

Kod njega je pronađena i izvesna suma novca u domaćoj i stranoj valuti, a  pretpostavlja se da potiče od prodaje narkotika. B. S. je određeno zadržavanje, po odobrenju nadležnog tužioca kome će biti doveden na saslušanje, u zakonskom roku.

Za nelegalnu trgovinu narkoticima tereti se i šesnaestogodišnji Novosađanin kod kojeg je policija pronašla 11

paketića sa suvom biljnom masom za koju sumnja da je marihuana.

Kod njegovog tridesetosmogodišnjeg sugrađanina i kod dvadesetdvogodišnjeg Vrbašanina pronađena je manja količina identične biljke, a kod dvadesettrogodišnje Novosađanke prah za koji se sumnja da je amfetamin, pa će protiv njih policija podneti krivične prijave za neovlašćeno držanje opojnih droga.

(S. S.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Uhapšen diler

Izvor: Radio 021, 28.Okt.2015

Novosadska policija uhapsila je 24-orogodišnjeg B.S. zbog sumnje da je prodavao drogu...Pretresom stana koji osumnjičeni koristi u Novom Sadu policija je pronašla amfetamin i MDMA, određenu količinu marihuane, kao i tablete ekstazija. Pronađena je takođe i izvesna suma novca u domaćoj i stranoj...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.