AGONIJA NASTAVLJENA Bezuspešna potraga za telom stradalog rudara

Izvor: Blic, 25.Feb.2017, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AGONIJA NASTAVLJENA Bezuspešna potraga za telom stradalog rudara

Ronilačke ekipe tokom celog dana bezuspešno pokušavaju da pronađu telo rudara Tomislava Maksimovića, koji je juče poginuo kada ga je vodeni talas nakon pada velike količine zemljišta bacio u jezero.

Prema našim saznanjima ekipe ronilaca ušle su u duboko rudarsko jezero ali je vidljivost svega pola metra.

- Šanse da se pronađe telo u muljevitom i dubokom jezeru su jako male. Ekipe će neprestano pokušavati u nadi da će uspeti da pronađu telo nesrećnog čoveka >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << - kaže izvor "Blica".

Na mestu nesreće u blizini jezera nalazi se i rodbina nastradalog rudara, koji skrhani bolom nemo posmatraju i očekuju da će ronioci uspeti da pronađu telo.

- Bio je dobar kolega, čovek koji je voleo da se druži, pravi prijatelj i veliki i vredan radnik. Na žalost i život je izgubio na radnom mestu - pričaju kolege Maksimovića koji su i dalje u šoku zbog nesreće koja se desila.

Nesrećni Tomislav Maksimović je uskoro trebao da ode u penziju. Kako saznajemo trebalo je da odradi još dve smene, četiri dana, a nakon korišćenja godišnjeg odmora otišao bi u zasluženu penziju.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.