AFERA AZOTARA Dragan Đurić: Meni ovde ništa nije jasno!

Izvor: Kurir, 15.Apr.2015, 07:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AFERA AZOTARA Dragan Đurić: Meni ovde ništa nije jasno!

Jezički sam razumeo optužnicu, ali mi pravno nije jasna. Ne osećam se krivim. U daljem toku postupka izneću svoju odbranu, rekao je Ðurić

BEOGRAD - Vlasnik „Zekstre“ i bivši predsednik FK Partizan Dragan Đurić izjavio je juče pred Specijalnim sudom u Beogradu da nisu tačni navodi optužnice da je učestvovao u zloupotrebama prilikom kupoprodaje mineralnih đubriva i tako oštetio pančevačku „Azotaru“.

- Jezički sam razumeo optužnicu, ali mi pravno >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << nije jasna. Ne osećam se krivim. U daljem toku postupka izneću svoju odbranu - rekao je Ðurić.

Navode optužnice juče su odbacili i Radosav Vujačić, Tihomir Trišić i Milan Divljak. Sudija Dragan Milošević saopštio je da je sud doneo odluku da suđenje Ðuriću spoji s postupkom koji je ranije pokrenut protiv bivšeg ministra poljoprivrede Saše Dragina i ostalih optuženih za malverzacije u „Azotari“.

Za razliku od prethodnog pojavljivanja pred sudom, kad je psovao i vređao foto-reportere, vlasnik „Zekstre“ juče nije rekao ni reč.

(J. S.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.