Izvor: B92, 03.Avg.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

9 žrtava porodičnih ubistava u Bgd.

Beograd -- U Beogradu se desilo jedno porodično ubistvo, otac i sin, potom i majka.

U beogradskom naselju Kumodraž, u kući porodice Berendika, policija je pronašla beživotna tela oca i sina. Nakon tridesetak minuta, u ulici Vojvode Stepe, pronađeno je i telo Branke Berendika. Pretpostavlja da je žena izvršila samoubistvo.

Nakon anonimne dojave da je u ovoj kući izvršeno dvostruko ubistvo, policajci beogradskog MUP-a provalili su u kuću. U kući su otkrivena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << masakrirana tela oca i sina, koji su živeli u tom domaćinstvu. Policijski tehničari pretraživali su kuću i dvorište, u potrazi za dokazima.

Dok su oni tražili dokaze, u policijsku centralu stigao je još jedan poziv. Jedna sredovečna žena izvršila je samoubistvo skokom sa 13 sprata, na stepenice solitera. Kako B92 nezvanično saznaje, radi se o majci, odnosno ženi muškarca ubijenih u Kumodražu. Pored tela žene pronađen je ključ njihovog zajedničkog stana, koji se nalazio u zgradi gde je žena izvršila samoubistvo.

Nakom poslednje tragedije, broj žrtava porodičnih ubistava u Beogradu od početka godine popeo se na devet.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.