Izvor: RTS, 02.Jun.2023, 20:22

Железничка несрећа у Индији, најмање 50 мртвих и 350 повређених

Најмање 50 особа је страдало, а 350 повређено када је путнички воз искочио из шина, након судара са теретним возом у округу Баласоре у Одиши.
Према речима портпарола железнице Амитаба Шарме, 10 до12 вагона Коромандел експреса искочило је из шина у близини >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Баласора и пало је на супротни колосек.

Убрзо након тога воз који је ишао од Јесвантпура до Ховраха налетео је на те вагоне, што је довело до искакања из шина четири његова вагона, рекао је Шарме.
На место несреће стигло је 50 амбулантних кола, али она нису могла да пребаце све повређене до болница, већ су се неколико пута враћала, а ангажовани су и аутобуси.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.