Izvor: Blic, 24.Jul.2023, 03:34

29 HITACA ISPALJENO U ŠKALJARCE ISPRED VILE NA KRFU Tri godine od ubistva Hadžića i Kožara: Čak 11 osoba učestvovalo u jezivoj likvidaciji, među njima Zvicer i Šarić!

Užičanin Damir Hadžić (46) i Baranin Alan Kožar (43), koji su označeni kao pripadnici škaljarskog klana, izrešetani su ispred svoje vile na Krfu 23. jula 2020. godine, u krvavom sukobu rata klanova, koji je odneo na desetine života. Za njihovo ubistvo još uvek niko nije optužen, spominjali su se na suđenju klanu Veljka Belivuka, a crnogorsko tužilaštvo je pokrenulo istragu protiv Radoja Zvicera, ali i Darka Šarića, zbog sumnje da su organizovali grupu koja je izvršila ubistva ova dva škaljarca.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.