20 godina za silovanje u liftu

Izvor: Vesti-online.com, 20.Maj.2010, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

20 godina za silovanje u liftu

Višu sud u Beogradu osudio je na ukupno 20 godina zatvora Milomira Nenadovića za silovanje u liftu zgrade u Ustaničkoj ulici u Beogradu prošle godine, te za dva pokušaja silovanja i krađu.

Nenadoviću je izrečena jedinstvena kazna zatvora od 20 godina zbog "silovanja na ponižavajući način", kao i za ostala dela.

Krivičnim zakonikom Srbije za silovanje je zaprećena kazna od dve do 15 godina zatvora.

Prema ranijem pisanju beogradske štampe, Nenadović, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << koji je iz Užica, dosad je osam puta osuđivan za razbojništva, a na saslušanju je priznao silovanje u liftu, braneći se da je bio pijan.

Silovatelj se više od jednog sata iživljavao nad žrtvom, 40-godišnjom ženom, a pobegao je kad je jedan od stanara čuo buku.

Njegova fotografija, koju je snimila sigurnosna kamera, u podrumu zgrade kružila je internetom i mnogi građani su je dobili na svoj mejl.

Nenadović je boravio sa suprugom u Beogradu bez prijavljene adrese stanovanja, a povremeno je radio kao pekarski radnik.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.