Izvor: Blic, 01.Jan.2020, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

13 DANA POTERE ZA MONSTRUMOM Malčanski berberin "za dlaku" pobegao policajcima, potraga za otmičarem JOŠ TRAJE

Višestruki silovatelj Ninoslav Jovanović u bekstvu je već trinaesti dan, a intenzivna potraga policijskih ekipa za Malčanskim berberinom nije prestala ni tokom novogodišnje noći i trajaće, prema rečima direktora policije, sve dok ne bude priveden pravdi. Po svemu sudeći, otmičar je dobro osmislio najkraće puteve kroz šume i pored pruge kuda je bežao, napravio je skrovišta i znao koje kuće su napuštene i gde može da se sakrije, i zbog toga ga nije lako uhvatiti.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Još traje potraga za Malčanskim berberinom

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Jan.2020

BEOGRAD - Višestruki silovatelj Ninoslav Jovanović u bjekstvu je već trinaesti dan, a intenzivna potraga policijskih ekipa za Malčanskim berberinom nije prestala ni tokom novogodišnje noći i trajaće, prema riječima direktora policije, sve dok ne bude priveden pravdi.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.