Izvor: RTS, 27.Feb.2024, 21:01

Нова заплена "плазма" кекса на КиМ, власти у Приштини одузеле 123 кутије популарног слаткиша

Плазма кекс из централне Србије на КиМ плене цариници на административним прелазима, а тржишни инспектори министарства из Приштине одузимају га и током редовних теренских инспекција.
О најновијој заплени потврда стиже из косовског министарства >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << индустрије, предузетништва и трговине, а наводи се да су инспектори запленили 123 кутије плазма“ кекса од по 150 грама, као и 38 паковања од 300 грама.

Тврде да је овај српски производ "илегално" доспео на територију под контролом Приштине али из тог министарства нису прецизирали где је тачно заплењена роба, наводи портал КоССев, преноси Фонет.
"Плазма" кекс заплењен је и средином фебруара у Новом Селу код Каменице, а тада је из косовске полиције саопштено да је током контроле возила нађено 35 пакета са укупно 720 кутија тог слаткиша.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.