Izvor: RTS, 19.Jan.2024, 07:01

Враћа се зима, киша прелази у снег - температура од -1 до 14 степени

У Србији данас умерено до потпуно облачно, уз осетно захлађење и прелазак кише у снег. Ујутру температура до 10 степени, а током дана у паду, од -1 на северу до 14 степени на југу земље.
Облаци који донесе снег средњој Европи стижу до севера Србије, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << а после подне и до крајњег југа. 
Умерено до потпуно облачно, уз осетно захлађење и прелазак кише у снег, пре подне у Војводини, средином дана у западној Србији, после подне у централним и југозападним крајевима, а крајем дана и ноћу и у осталим пределима Србије али уз истовремени престанак падавина на северу.
Очекује се и местимично формирање мањег снежног покривача.
Дуваће умерен и јак северозападни ветар, само ујутру и пре подне у јужним пределима југозападни. 
Јутарња температура од 5 до 10, на истоку Србије око 0, током дана температура у осетном паду и после подне ће се кретати у интервалу од -1 на северу до 14 степени на југу.
Увече и током ноћи даљи пад температуре у свим пределима.
У Београду ујутру киша, а после подне снег. Температура са 10 степени поподне се спушта на 3 степена. Током ноћи све хладније.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.