Izvor: RTS, 14.Dec.2023, 22:11

"Вотергејт" у Европском парламенту – посланици упозорени да не пију флаширају воду

Посланици Европског парламента у Стразбуру упозорени су да не пију флаширану воду која се дели у дебатној сали, након што су се неки људи разболели због сумње на контаминацију.
Хитна порука послата је посланицима и запосленима у Европском парламенту.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << /> "Од вас се тражи да не пијете садржај ни из једне флаше воде у просторијама Европског парламента у Стразбуру“, истиче се у поруци која је послата на хиљаде бројева.
Прес служба Европског парламента саопштила је да су француске власти обавештене. "Провере су у току", написала је прес служба и додала да је порука послата из предострожности.
Званичник ЕУ рекао је да се известан број људи разболео, након што су пили флаширану воду, како наводи, вероватно због лоше опране стаклене амбалаже, али су се у међувремену опоравили.
"Добро је да сам се држао вина“, рекао је званичник ЕУ.
Зграда у Стразбуру већ дуго има проблема са безбедношћу воде за пиће, обично из славина.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.