Izvor: RTS, 02.Dec.2023, 17:16

Олујни ветар у Лозници однео кров, оштећени аутомобили

Олујни ветар у Лозници однео је већи део крова са зграде трафо радионице, дела магацина и дела аутомеханичарске радионице ЕД Лозница.
На паркингу предузећа оштећени су службени аутомобили, као и возила запослених који су дошли на интевенције >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << отклањања кварова на мрежи изазваних олујним ветром.
Делови кровне конструкције завршили су на околном дрвећу, а мањи комад лима стигао је и на травњак испред стамбеног блока ”Ламела”, преносе Лозничке новости.
Према незваничним информацијама, настала је само материјална штета, а ЕД Лозница одмах је предузела кораке да штета што пре буде санирана.
Олујни ветар направио је много проблема на мрежи у Лозници. На терену је ангажовано више од 16 екипа ЕД Лозница које раде на отклањању кварова.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.