Izvor: RTS, 14.Okt.2023, 11:32

Улаз у Би-Би-Си посут црвеном бојом

Током ноћи у Лондону улаз у Би-Би-Си је засут крвљу/црвеном бојом због начина на који британски јавни сервис извештава о кризи између Израела и Палестинаца после масакра, који је Хамас починио у Израелу.
Починилац није познат, али боја/крв је просута >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << по стаклу на самом улазу у британски јавни сервис, који непрекидно обезбеђује просечно осам људи.

Јеврејска заједница у Британији је ове недеље од владе затражила да преиспита смернице рада Би-Би-Сија пошто се у извештајима тог медија припадници Хамаса не називају терористима.
Палестинске организације су за данас најавиле демонстрације испред јавног сервиса, али није извесно да ли ће бити одржане.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.