Izvor: RTS, 06.Sep.2023, 11:56

Скупштина изабрала Слободана Цветковића за министра привреде, посланици дела опозиције и данас ометају рад седнице

Посланици Скупштине Србије изабрали су за новог министра привреде Слободана Цветковића. Посланици дела опозиције, који су изашли из посланичких клупа, ометају и данас рад парламента - праве буку, дувају у пиштаљке, док председавајући покушава да их надгласа. У >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 13 часова наставак расправе о амандманима на 25 тачака дневног реда.
Пето ванредно заседање Скупштине Србије, на чијем је дневном реду и ребаланс буџета, јуче је било у сенци блокаде парламента дела опозиционих посланика.
Почетак расправе обележио је захтев опозиције за расписивање ванредних парламентарних и београдских избора. Премијерка Ана Брнабић поручила је опозицији да неће успети да блокира рад парламента.
Начелна расправа о предлогу ребаланса буџета и више од 20 законских предлога завршена је за само два сата.
Део опозиције покушао је да блокира рад парламента звиждуцима и захтевима да се до краја године одрже парламентарни и београдски избори.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.