Izvor: RTS, 25.Avg.2023, 15:46

Бор, ухапшен због сумње да је посекао три стабла храста и покушао да их украде

Припадници Министарства унутрашњих послова у Бору ухапсили су мушкарца старог 47 година из тог града, због сумње да је извршио кривично дело шумска крађа.
Полиција је синоћ, у шуми у приватном власништву у околини Бора, затекла осумњиченог З. М. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << поред кога су се налазила три оборена стабла храста, које је, како се сумња он исекао и имао намеру да их утовари у аутомобил и одвезе, саопштено је из МУП-а.
По налогу тужиоца Основног јавног тужилаштва осумњиченом је одређено задржавање до 48 сати, након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведен тужиоцу, закључује се у саопштењу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.