Izvor: RTS, 24.Avg.2023, 20:16

Протест у Крушевцу "Крушевац против насиља"

У склопу протеста "Србија против насиља", грађани Крушевца окупили су се осми пут на Тргу глумаца, одакле су поручили да никада неће одустати.
Грађанима се на протесту "Крушевац против насиља" обратила професорка Душка Милосављевић, поручивши да >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << је то окупљање у знаку правде, упитавши "Како је могуће да је правда на одмору?".
Истакла је пример Уставног суд који тренутно не ради јер су судије на одмору.
На скупу је говорио и представник Одреда слободе из покрета "Ћале" из Београда, који је пружио подршку грађанима Крушевца и целе Србије у борби са мафијом.
На протесту је поручено да није важно колико људи има на улици, већ да је важно да се и даље протестује, те да не треба никада одустати због деце, због Србије.
Учесници протеста прошетали су до главног градског трга у Крушевцу, суда и трга Костурница.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.