Izvor: RTS, 05.Avg.2023, 22:48

Бачка Паланка – пети протест због смрти дечака од струјног удара

У Бачкој Паланци је вечерас одржан пети протест због смрти дечака који је страдао од последица струјног удара, док је седам дана раније погинуо и његов деда покушавајући да из свог дворишта склони каблове под напоном.
Грађани Бачке Паланке вечерас >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << су у Бачкој Паланци одржали пети протест, исказујући незадовољство радом Општинског штаба за ванредне ситуације и Електродистрибуције, пошто је од струјног удара погинуо тринаестогодишњи дечак нагазивши на струјни кабл који је оборило невреме.
На протесту је говорио школски психолог из Бачке Паланке Горан Ћулибрк.
Ћулибрк је изјавио да је повод протеста тужан и трагичан, док су разлози много дубљи, а тренутак готово да не може бити важнији.
"Чини ми се да смо као друштво потонули толико да остаје само један избор - остати на дну и чекати да нас муљ прекрије и затрпа или прикупити вољу и снагу и дати све да бисмо испливали на површину“, рекао је Ћулибрк.
Ћулибрк је рекао да Бачка Паланка није изузетак у општем пропадању друштва, и да протест види као шансу да се нешто уради.
Тринаестогодишњи дечак је страдао у понедељак од последица струјног удара, док је седам дана раније погинуо и дечаков деда покушавајући да из свог дворишта склони каблове под напоном.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.