Izvor: RTS, 29.Jul.2023, 23:58

Бившем директору црногорске полиције Веселину Вељовићу блокирана имовина

Наредбом црногорског Специјалног државног тужилаштва блокирана је имовина бившег директора полиције Веселина Вељовића.
Наредбом Специјалног државног тужилаштва (СДТ) Веселину Вељовићу блокиран је стамбени простор површине 135 квадрата и гаража >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << од 11 квадрата у Подгорици.
Према подацима са сајта Управе за катастар и државну имовину, забрана располагања непокретностима уписана је 28. јула, по наредби СДТ-а издатој два дана раније.
СДТ је наредбом блокирао и готово комплетну имовину Александра Мркића.
Александар Мркић је недоступан надлежним органима, наводно се налази у иностранству, на другом континенту.
Према подацима са сајта Управе за катастар и државну имовину, Мркићу је стављена забрана располагања непокретностима некретнинама и имањем у Сутомору, земљиштем у месту Грбе у Даниловграду, непокретностима у Колашину, Мојковцу, некретнинама, земљиште и пословним просторима у Подгорици.
Бивши директор Управе полиције Веселин Вељовић ухапшен је на Жабљаку 24. јула по налогу Специјалног државног тужилаштва.
СДТ сумњичи Вељовића да је поверљивим информацијама помагао Мркићу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.