Izvor: RTS, 14.Jul.2023, 16:54

Група Непалаца и Сиријаца покушала да уђе у Србију из Румуније

Румунска гранична полиција открила је 10 страних држављана који су покушали да илегално пређу границу и уђу у Србију, наводи се у саопштењу темишварске полиције.
У близини границе са Србијом откривено је седам страних држављана који су ишли пешице >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << и три страна држављанина у аутомобилу “дачија“, који је возио 40-годишњи држављанин Румуније, наводи се у саопштењу румунске полиције.
Они су приведени, а након провера је утврђено да је реч о држављанима Непала и Сирије који су легално ушли на територију Румуније, преноси агенција Ађерпрес.
Како се наводи, њих десеторо покушало је да илегално пређе границу са Србијом, са намером да стигну до различитих земаља западне Европе.
Гранична полиција покренула истрагу против возача, због саучесништва у кривичном делу трговина мигрантима.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.