Izvor: RTS, 06.Jul.2023, 15:33

Кривична пријава осумњиченима због лажних огласа за продају намештаја, МУП позвао ошећене грађане да се јаве

Београдска полиција поднела је кривичну пријаву против двојице мушкарца из Бадовинаца, за којима се интензивно трага, због сумње да су извршили 14 кривичних дела превара на територији Србије. 
Сумња се да су на једном сајту постављали огласе за >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << наводну продају намештаја и доводили у заблуду оштећене да ће им испоручити намештај чим им уплате аванс или целокупан износ, након чега су престајали да им се јављају на телефон, навео је МУП.
На тај начин, четрдесетдеветогодишњак и двадесеттрогодишњак су, сумња се, противправно присвојили 104.000 динара.
Пошто се сумња да је број оштећених већи, позивамо грађане који су оштећени на овај начин да се јаве на бројеве телефона – 011/745-2221 и 011/745-2222.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.