Izvor: RTS, 03.Jul.2023, 19:35

Британац купио броколи у супермаркету, искочила му змија

Шездесет трогодишњи Британац изјавио је да је био шокиран када је угледао змију у гомили броколија који је купио у једном супермаркету. Било је застрашујуће, нисам добар са змијама, испричао је запањени мушкарац.
Невил Линтон, старији мушкарац, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << описао је како је пронашао гмизавца у поврћу које је купио у продавници у Западном Мидлендсу.

Линтон је навео да је извадио броколи из фрижидера, где га је оставио након куповине, те да је тада угледао запањујући призор – неотровну змију међу стабљикама.
"Било је прилично застрашујуће. Нисам добар са змијама. Срећа је што их нисам оставио у кухињи", изјавио је Линтон, отац троје деце, и додао да би змија онда могла да представља опасност и по чланове породице.
Према речима Линтона, супермаркет му је понудио новац као компензацију за претрпљени стрес, али је навео да тај износ не може да надокнади то што му се десило.
Портпарол супермаркета одговорио је за Скај њуз да то представља изоловани инцидент, те да се држе високих стандарда, као и да су се извинили купцу.
Пронађена "змија мердевина", пореклом из југозападне Европе, укључујући Португал, Шпанију и јужну Француску, однета је у зоолошки врт.  Иако та врста није отровна, може да уједом нанесе озбиљне повреде.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.