Izvor: RTS, 23.Jun.2023, 18:23

Европол: Разбијена велика албанска нарко мрежа

Европске полицијске снаге разбиле су албанску мрежу трговине дрогом која је обухватала Немачку, Италију и Холандију, саопштио је Европол. Ухапшено 35 осумњичених. Заплењено више од милион евра.
Европол је током акције сарађивао са полицијом у >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << три земље на разбијању мреже, што је, како се наводи, резултирало хапшењем 35 осумњичених. У акцији је заплењено више од милион евра у готовини.

"Криминална мрежа је наводно одговорна за велики шверц кокаина и канабиса из Јужне Америке у Европу и његову даљу дистрибуцију широм Европске уније“, саопштио је Европол.
Европол наводи да су ухапшени "познати и по употреби насиља, укључујући епизоде ​​мучења и отмице у сврху изнуде", пренео је Ројтерс.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.