Izvor: RTS, 15.Jun.2023, 16:46

Именовани нови в. д. генералног директора ЕПС-а и председник Надзорног одбора

Надзорни одбор "Електропривреде Србије" је за новог в. д. генералног директора поставио Душана Живковића, саопштено је из тог акционарског друштва. Изабран је и председник Надзорног одбора ЕПС-а, а на то место постављен је Олуф Улсет.
Душан Живковић >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << је од 2021. у "Електродистрибуцији Србије" руководио службом задуженом за мерне групе и обновљиве изворе енергије у дистрибутивној мрежи.
Пре тога се више од 30 година бавио инвестицијама, обновљивим изворима енергије и развојем производних капацитета на руководећим позицијама у оквиру "Електропривреде Србије".
Надзорни одбор Електропривреде Србије изабрао је и Олуфа Улсета за председника Надзорног одбора.
"Именовањем новог в. д. генералног директора улазимо у процес формирања извршног одбора који ће оперативно руководити радом 'Електропривреде Србије'. Нови в. д. директор је привремено решење, а јавни конкурс за позицију генералног директора ћемо расписати у наредним недељама”, поручио је Улсет.
РТС је раније данас известио да ће на нови в. д. директора ЕПС-а бити Душан Живковић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.