Izvor: RTS, 15.Jun.2023, 15:50

Ухапшен осумњичени да је аутомобилом ударио полицајца и носио га на хауби

По налогу Првог основног тужилаштва у Београду, у сарадњи са Полицијском станицом Савски Венац, ухапшен је и задржан Ј. Ј. осумњичен да је аутомобилом ударио полицајца. Он се сумњичи да је извршио кривично дело напад на службено лице у вршењу службене дужности, наводи >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << се у саопштењу тужилаштва.
Напад се догодио синоћ када је патрола саобраћајне полиције вршећи службену дужност у Булевару Војводе Мишића око 3.30 зауставила аутомобил "мерцедес" београдских регистарских ознака.
Када је полицијски службеник пришао возилу ради спровођења даље процедуре контроле легитимисања, возач је нагло додао гас, ударио у тело полицајца и бацио га на хаубу.
Возач је наставио да вози, док је полицијски службеник био на ветробранском стаклу и од брзине спао са возила.
Поред свега тога, не заустављајући се осумњичени се великом брзином удаљио у правцу петље моста на Ади.
Он ће у року од 48 часова бити саслушан пред тужиоцем, након чега ће бити донета и одлука о предлогу за притвор.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.