Izvor: RTS, 14.Jun.2023, 14:15

Акција полиције у централној Србији, ухапшени косовски специјалци

Припадници специјалних јединица српске полиције ухапсили су на територији централне Србије тројицу до зуба наоружаних косовских специјалаца. Сва тројица била су наоружана аутоматским оружјем и у пуној ратној опреми са џи-пи-ес уређајима, мапама и другом опремом. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
У административном појасу према АП КиМ, далеко у дубини територије централне Србије, припадници Министарства унутрашњих послова, Антитерористичке групе посебне јединице полиције, лоцирала је и ухапсила три припадника тзв. косовске полиције Р. З., Б. С. и М. Ш.

Сва тројица били су наоружани аутоматским оружјем и у пуној ратној опреми са ГПС уређајима, мапама и другом опремом.
Брзом и ефикасном акцијом српске полиције, успешно је спречен покушај тзв косовске полиције да упадом на територију централне Србије изврше акцију која по свим параметрима представља терористички акт у циљу додатне дестабилизације и ескалације сукоба, уперен против Републике Србије.
Полиција ће у сарадњи са надлежним тужилаштвом наставити даљи рад.
О овој акцији хитно је обавештен шеф државе Александар Вучић, који је био у руској амбасади, где је присуствовао пријему поводом обележавања Дана Русије и по добијању информације се запутио у зграду Председништва. 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.