Izvor: RTS, 10.Jun.2023, 21:13

Глумици Тамари Драгичевић претили на друштвеним мрежама

Глумици Тамари Драгичевић упућене су претеће поруке на друштвеним мрежама због подршке протесту "Србија против насиља", преноси Фонет. У порукама се спомињу деца глумице и локације на којима се она налазе, што је Драгичевићева у изјави за Н1 назвала претњама, истичући >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << да неко прати кретање њене деце и то објављује јавно.
"Тамара је л' то позиваш на линч са Рудника", "Тамарице мислим да би ти било боље да погледаш како је на Руднику него да позиваш на протест где се шетају насилници", неки су од коментара написаних на Инстаграм налогу Тамаре Драгичевић.

"То су претње", рекла је глумица за портал Н1 и истакла да неко зна и прати кретање њене деце и то објављује јавно.
Претње је пријавила полицији, где јој је, како каже, речено да ће видети о чему се ради.
Прве поруке су, како подсећа Н1, почеле да стижу пре око две недеље, након што је подржала протест "Србија против насиља". Тада су јој писали да знају кад је приредба њеног детета и да би било боље да буде уз своје дете него да позива на убиства, преноси Фонет.
Странка слободе и правде (ССП) упозорила је данас да је реч о "монструозним претњама" глумици Тамари Драгичевић и њеном детету које је на екскурзији на Руднику и оценила да власт не разуме грађанске протесте.
"За све што се десило или се може десити у Србији, одговорност сносе директно владајући режим и Александар Вучић", поручује у саопштењу ССП.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.