Izvor: RTS, 07.Jun.2023, 13:31

Председница Индије стигла у Србију, дочекао је Вучић

Председница Индије Друпади Мурму стигла је у званичну посету Србији. Њу је на аеродрому "Никола Тесла" дочекао председник Александар Вучић.
Председницу Индије, која је на Аеродрому "Никола Тесла" слетела на нову писту, дочекао је председник >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Александар Вучић

"Пожелео сам добродошлицу председници Индије. Радујем се овом историјском сусрету који ће додатно учврстити пријатељство између Србије и Индије", поручио је Вучић на Инстаграму.

Селаковић дочекао Мурму, цвеће код споменика Махатми Гандију Министар за рад запошљавање, борачка и социјална питања Никола Селаковић дочекао је председницу Индије код споменика Махатме Гандија, где су положили цвеће.
Селаковић је пожелео добродошлицу председници Индије и изразио очекивање да ће посета учврстити пријатељство две земље, али и дугогодишњу билатералну сарадњу.

Поред министра Селаковића, цвеће на споменик Махатми Гандију положио је и градоначелник Београда Александар Шапић, саопштило је министарство за рад запошљавање, борачка и социјална питања.
Председница Индије боравиће у посети Србији до 9. јуна.
Друпади Мурму је друга жена председница Индије, а прва особа која потиче из племена која се нашла на тој функцији.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.