Izvor: RTS, 05.Jun.2023, 18:42

Гашић: Полиција појачава контролу на Аеродрому да би спречила рад дивљих таксиста

Министар унутрашњих послова Братислав Гашић најавио је да ће полиција појачати контролу на Аеродрому "Никола Тесла" у Београду како би у потпуности спречила рад дивљих таксиста.
Министар је након разговора са представницима Министарства грађевинарства, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << саобраћаја и инфраструктуре, представницима града Београда, руководством Аеродрома, припадницима граничне полиције, комуналне и других надлежних институција нагласио да акција усмерена против дивљих таксиста "неће бити једнократна и кратког даха, већ да ће бити сталног карактера“.
Нагласио је да су министар Горан Весић и он истрајни у спровођењу ове акције, која је покренута у априлу ове године и да неће одустати у намери да се заведе ред на београдском аеродрому.
"Недопустиво је да нелегални таксисти варају наше грађане, странце који долазе у нашу земљу и ремете рад такси служби које легално послују. Полиција и друге надлежне службе стаће им на пут и овај проблем решити“, рекао је министар Гашић.
Страни туристи и инвеститори који долазе у нашу земљу први утисак о нама и Србији, како је рекао Гашић, "стекну управо на аеродрому, а дивљи таксисти својим нелегалним радом стварају лошу слику о нама и штете угледу наше престонице".

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.